tiistai 23. marraskuuta 2010

Tillauskorttiloita

Tässä olisi nyt esillä tilaajalle, että kelepooko - 8 kpl enkulikortteja, tekstit sisäpuolella hyvvee joulua tms., kaksi punaista ovat ns. telinekortteja - viimenen kuva laitettu "muotoonsa"
Muoks! Kaikki kelpasi eli myyty!

Kaksi kpl hjuumoria - toinen telinekortti, jossa joulu-ukkeli ja -akkeli

Ja toisessa pelkkä joulupimu - toinen kuva on sisäsivulta, itsetehty teksti....


Ja viimeisenä kortti miehelle, jossa pyydettiin tuota purjevenekuvaa. Tämä on myös telinekortti. Etukannessa purjevene, laitoin vähän nyöriä kehykseen kuin kuvaamaan veneköyttä sekä pelastusrenkaan roikkumaan.

Sisäsivulla tekstiä selittämäänkin ehkä tuota purjevenettä näin jouluna :) sekä henkilön nimi itsetehtynä "graffititekstinä" sekä ruorilla varustettuna. Nämä tekstit EIVÄT ole vielä kiinnitetty, jos ei ole mieleinen.... - viimeinen kuva laitettu telineeksi - pelastusrengas onkin näkösin lähtenyt jo pelastustehtäviin :)

Että kelepaako nämä tällaisenaan vae väännettäänkös jottain muuta....

2 kommenttia:

Manna kirjoitti...

Vau, ootpas ollut ahkera.
Ihania kortteja!
Tuo joulu-ukkeli ja -akkeli on aivan huippu!!!

saril kirjoitti...

Hurjan ahkera olet ollut!!!
Kysyit sitä kynttiläkortti hommelia:)
Itse olen tehnyt ihan niin, että olen kietaissut tuon nyörin/narun kahteen kertaan kynttilöiden ympärille -niin, että narut menevät alhaalta ja päältä ristiin, silloin tuikut pysyvät tukevasti siellä sisällä.

Heh, kerran tein itsekkin liian löyhän rasia osan ja laitoin sitten ylimpään ja alimpaan kynttilänpohjaan sellaisen liimatäplän "tukemaan" kynttilöitä:))