sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Mikä olisi hyvä tietokone????

Pojalla oli kannettava tietokone, jonka kovalevy poksahti, kesti vain parisen vuotta.....
Nyt on siis tarvis uudelle koneelle - mutta minkälaiselle?......
Olemme ajatelleet kiinteää konetta, ei läppäriä, jos se kestäisi paremmin jne..

Siis kaikki viisaat - mikä olisi paras tietokone - käyttö on kovaa koulun jälkeen, sieltä katsotaan paljon videoita, surffataan milloin missäkin virtuaalimaailmassa jne.
Kone ei tarvitse olla mikään halpisversio, muttei kuitenkaan monia tuhansia maksava....

Kiitos mahdollisista pikaisista vastauksista, me kun emme oikein ymmärrä näiden päälle.....

2 kommenttia:

saril kirjoitti...

Itse mietin tuota samaa vuosi sitten -eikä me todellakaan ymmärretä yhtään mitään minkäänlaisten näytönohjainten jne päälle...:))

Paineltiin Giganttiin, jossa myyjä opasti ystävällisesti tietokonemaailman saloja:)

Pohdinnan jälkeen löydettiin kuitenkin Netanttilasta hyvä pakettiratkaisu -edullisestikkin vielä -ja hyvin tämä on nyt tässä vuoden toiminut:))


http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19651&compartmentId=20152&categoryId=20152

Maaret kirjoitti...

Itse en suosittele pakettikonetta kovaan käyttöön, paras ratkaisu olisi kasauttaa kone esim. Jim Store, Verkkokauppa tms. alan asiantuntijaliikeessa, jotka oikeasti ymmärtävät näitten asioitten päälle. Pakettikoneet ovat toki toimivia ja nopeitakin tänä päivänä normaaliin kotikäyttöön (takuutkin aika hyviä), mutta jos pelailee, katselee paljon videoita, tai latailee netistä, niin silloin en kyllä valmista pakettia ostaisi. Koneet kun kasataan ns. halpisosista, eikä niissä useinkaan näytönohjain, prosessori, eikä kovalevy kovaa käyttöä kestä.
Tämä vain mun mielipide, mutta kokemuksesta olen mielipiteeni rakentanut.