keskiviikko 16. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste # 19



P*skartelun aika ja haastetehtävä oli tehdä taustapaperi ihan ite. Noooo, ensin käväisin juutuubessa katsomassa ohjeita ja sitten niitä soveltamaan, ei kovin kummoinen lopputulos, noooo...sitten tuota lady-leimakuvaa värittämään .....ja värityksen jälkeen huomasin, että eihän ne mätsänneet yhteen väreiltään, tausta ja kuva....noooo....sitten tein kohokuviotaskulla kirjetaustan ja siihen leidin plänttäsin....nooooo....sitten sahanpuruja päästäni viskellen aloin ajatella, että kohokuviointihan ei ole itse tehtyä tässä mielessä....noooo....sitten aloin kaivelemaan ja nallukat plänttäsin ja ajattelin, olkoot mitä on....nooo....that´s that!

Laitan esille molemmat tekeleeni kuitenkin, kerran tein ne....nallukkakortti siis tehty kohojauheilla, distresseillä jne, ei kaksinen, mutta eka versioni. Toisena siis kirjekohotaskulla tehty tausta, lady on shoppailemassa, kirjoitin kassiloihin vähän tekstiä...

6 kommenttia:

lehtipollo kirjoitti...

Nallekortti on herkkä ja ihana, naiskortti elegantti! Kivat taustat molemmissa.

Maaret kirjoitti...

No, no, Ritva, olet liian ankara itsellesi. Molemmat kortit ihastuttavia, toki nallukkakortin pohja on varmastikin enemmän haasteeseen sopiva, koska olet oikeasti pohjan tehnyt itse:) Niin tai näin, tykkään molemmista! Ylimmäinen herkkä ja söpönen, kun taas alempi naisellinen ja tyylikäs:)

SannaS kirjoitti...

Kauniit kortit! Suloiset nallukat tuossa ylemmässä kortissa! Upea tuo helminauha kiertämässä alemman kortin kuvaa. =)

Niina kirjoitti...

Todella somat kortit.

Toukoleeni kirjoitti...

Olkoon tausta tehty itse tai ei,mutta tuo lady on todella tyylikäs kortti!!

Eldanka kirjoitti...

Nämä molemmat ovat oikein suloisia :)