maanantai 7. joulukuuta 2009

Oma joulukorttimallini 2009


Tänä vuonna tein omat joulukorttini tällä kiekuramallilla, eri paperein ja tehostein, tässä näytille kolme - olin jo laittanut kuoriin ja muistin, että enhän mie oo mittää kuvvaa ottanu...joten nämä viitsin avata - vajaa 50 kpl omia ja kohta matkalla sukulaisille, ystäville. Vielä pitää muutama tehdä - naapureille jne...

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tosi nättejä joulukortteja! Eilen kortteja kirjoittaessa mietin, miten vanhoja saatuja kortteja voisi tuunata uusiksi korteiksi, vaikka leikkaa liimaa -tekniikalla. Ehkä sitten ensi vuonna...

Maaret kirjoitti...

Toi kranssileimasimen hankkimatta jättäminen on kaduttanut mua jo Rauman tapaamisesta asti. En tajunnutkaan, miten kauniita kortteja sillä saa aikaiseksi, kunnes niitä on aina silloin tällöin eri blogeissa nähnyt. No ajaton mallihan se kuitenkin on, että jos vaikka ensi jouluksi sen yrittäisi itselleenkin haalia:)
Todella kauniita kortteja olet kuvasta tehnyt ja juuri toi embossaus istuu näihin upeasti!

SannaS kirjoitti...

Voi kun kauniita! Tosi tyylikkäitä kortteja! Ihana tuo kranssi! =)

Maissi kirjoitti...

Kauniit ja niin ihanan jouluiset kortit, itseäkin on hieman harmittanut etten ole hankkinut tuota karanssi leimasinta, koska se on niin upea.

Västäräkki kirjoitti...

Tuhannet kiitokset aivan upeasta ja ylenpalttisesta blogivoitosta! Voi mikä riemu siitä syntyikään, kun kuoren avasin ja levitin kaikki ihanuudet pöydälle. Ihan kuin olisi joulu ottanut varaslähdön. Kiitos ja lämmin halaus sinulle, tulen muistamaan sinua joka kerran, kun näitä lahjojasi käytän.