torstai 26. marraskuuta 2009

Kohokuviointiin matto vai mikä?

Määä oon vähä pösilö :( - eli tarvitseeko Bigshottiin kohokuviointiin siis jonkun silikonimaton ja käykö joku muu - vaikka hiirimatto....tämä on siis niin tyhmä kysymys, mutta ei voi mitään....
antakkee armoa ja ennenkaikkea vastauksia

4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maaret kirjoitti...

Moikka Ritva. Vaikka en Big Shottia omistakaan, niin tiedän, että jos aioit kohokuvioida esim Spellbindersin stansseilla, niin tarvitset siihen maton. Hiirimatti ei käy. Mulla on sellainen mielikuva, että TAN embossing mat (beigen värinen) olis laitteeseesi sopiva. Taavalta toki voisit asian varmistaa, hän kun omistaa ko. laitteen. Itse leikin Guttlebugilla :)

Carola kirjoitti...

Taavalla tällainen postaus aiheesta:


http://taavanainen.net/blog/category/Sizzix%2FBigshot

Itse teen aivan samalla tavalla kuin Taava paitsi että mulla on silikonimaton päällä se sizzixin oma kohokuviointiin tarkoitettu levy(impressions pad) jolloin ei tarvii kartonkia laittaa lisäksi. Muuta eroa ei oo kun että se on siis vähän paksumpi ja lilan värinen ihan niin kuin mun silikonimattokin on.

Kun avaa sen ensimmäisen sivun(Taavalla kuva nro 5)tuosta sizzixin "kirjasta" niin ohjetta vasemmasta ylänurkasta seuraten onnistuu varmasti :)

Carola kirjoitti...

Unohtu vielä kertoa että kun käytän cuttlebugin kohotaskuja niin laitan ensin kirjan+silikonimaton+kuviotaskun missä paperi on+kohokuviontilevyn.(se lila impressionpad)